Crédit Agricole Romania a contractat un credit de la BERD pentru finanțarea fermierilor

Crédit Agricole România, filiala românească a grupului francez Crédit Agricole, a contractat o linie de finanțare în valoare de 20 de milioane de euro, în echivalent lei, de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).

Creditul are o maturitate de cinci ani.

Fondurile vor fi folosite de Crédit Agricole România în special pentru finanțarea IMM-urilor Agri, un sector vital al economiei românești.

Acordul cu BERD va sprijini strategia de creștere a Crédit Agricole România și va contribui la diversificarea bazei de finanțare a băncii, îmbunătățind structura pe valute și maturități a bilanțului.

”Crédit Agricole România își dorește să devină banca de referință a fermierilor profesioniști, iar acordul cu BERD sprijină banca noastră în planurile sale de dezvoltare, oferindu-le, în același timp, agricultorilor români soluții de finanțare adaptate nevoilor lor”, a declarat Luc Beiso, directorul general al Crédit Agricole România.

The post Crédit Agricole Romania a contractat un credit de la BERD pentru finanțarea fermierilor appeared first on Stiri Bancare.

Source: Stiri insolventa 2

By | 2019-09-11T09:35:16+00:00 septembrie 11th, 2019|Uncategorised|0 Comments

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home2/insolventatm/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:30 Stack trace: #0 /home2/insolventatm/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(648): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home2/insolven...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home2/insolventatm/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 30