George Pay e oficial! De astăzi, îți activezi plata cu telefonul și plătești mai simplu, cu orice card BCR

BCR a lansat oficial plata cu telefonul mobil, momentan disponibilă doar pentru utilizatorii Android. George, primul banking inteligent, pune acum la dispoziția clienților plata cu telefonul, prin George Pay.

George Pay se activează din aplicația George și face din telefoanele cu sistem de operare Android portofele electronice acceptate în toată lumea.

Gratuit și ușor de folosit, George Pay vine cu funcții care îți protejează și mai mult banii, se adaptează cu ușurință și permite plata cu telefonul atât în România, cât și în străinătate, conform precizărilor făcute de către bancă într-un comunicat de presă.

Aproape 20.000 de clienți BCR și-au activat deja serviciul de plată prin NFC și au făcut plăți prin George Pay, iar acum se bucură de mai mult control asupra cardurilor lor digitale.

BCR iti pune la dispozitie un card personalizat, ai 4 optiuni de design, iar curierul te va contacta în aproximativ 3 zile de la momentul la care ți-ai luat George.

Costuri pentru contul George

Contul George este GRATUIT dacă optezi să îți primești salariul sau te asiguri că este alimentat lunar cu 600 lei, potrivit datelor disponibile pe site-ul băncii.

Încasările eligibile, efectuate în contul George sunt:

  • Orice transferuri interbancare
  • Transferuri BCR-BCR, mai puțin cele între conturi proprii
  • Depuneri numerar la ghișeu, depuneri numerar la echipamentele SelfService

Comisionul lunar este de 6 lei și include transferuri gratuite în Lei prin George (intra și interbancar) și retrageri gratuite cu cardul, oriunde în lume.

Livrarea cardului este disponibilă doar prin curier în țară și se comisioneaza cu 10 Lei. Comisionul se va percepe a doua zi de la deschiderea contului, suma fiind reținută dintr-un alt cont curent deschis la BCR – dacă există sold, sau la prima alimentare a contului George.

BCR devine astfel a patra bancă ce oferă clienților săi o soluție de plată prin intermediul telefonului mobil. Plata prin smartphone este deja disponibilă pentru clienții Banca Transilvania, Raiffeisen Bank și ING Bank.

Pentru a afla mai multe detalii despre activarea platii cu telefonul si cum functioneaza, intrati AICI.

The post George Pay e oficial! De astăzi, îți activezi plata cu telefonul și plătești mai simplu, cu orice card BCR appeared first on Stiri Bancare.

Source: Stiri insolventa 2

By | 2019-08-14T09:38:14+00:00 august 14th, 2019|Uncategorised|0 Comments