Saxo Bank a finalizat achiziția BinckBank

Saxo Bank și BinckBank anunță faptul că Saxo Bank a încheiat achiziția BinckBank. Achiziția BinckBank marchează un moment important pentru Saxo Bank Group care acum deservește aproximativ 860.000 de clienți și deține aproximativ 46 de miliarde de euro în active ale clienților.

Prin extindere și prin reducerea costurilor și a complexității, Grupul își poate continua investițiile ambițioase legate de experiența digitală a clienților și își poate mări oferta de produse, oferind platforme și servicii mai relevante și mai intuitive. Clienții și partenerii vor avea beneficii semnificative prin faptul că vor fi deserviți de un Grup mult mai mare cu resurse sporite și capacități de inovație și dezvoltare.

Saxo Bank și BinckBank vor începe acum să lucreze la integrarea celor două companii pentru punerea în comun a infrastructurii tehnologice și pentru adăugarea unor produse și servicii suplimentare pentru a oferi o experiență Saxo optimă. În mod natural, integrarea va necesita o anumită perioadă de timp, iar dezvoltările și îmbunătățirile vor fi comunitate pe măsură ce aul loc.

Comentând acest moment important, Kim Fournais, CEO și fondator Saxo Bank, a spus:

“Suntem foarte mulțumiți că am încheiat achiziția BinckBank cu o puternică susținere a acționarilor și cu avizele legale. Achiziția reprezintă un câștig pentru toate părțile, toți clienții, angajații, acționarii și societățile în care operăm. Unindu-ne forțele, avem ceea ce e necesar pentru a deveni furnizorul global de top al soluțiilor de investiții și tranzacționare multi-active de ultimă generație – democratizând cu adevărat tranzacționarea și investițiile.

Industria de investiții și tranzacționare trece printr-o transformare majoră, confruntându-se cu noi reglementări, crescând nivelul așteptărilor pentru o mai bună experiență digitală a clienților, traversând o perioadă de compresie a marjelor și o cerere mare a capacităților de tranzacționare multi-active.

Aceste tendințe impun o anvergură, iar achiziția de succes a BinckBank este un pas foarte mare înainte în ceea ce privește atingerea unei anumite anverguri cruciale pentru succesul nostru pe termen lung. Suntem bucuroși să-i primim în Saxo Group pe angajații talentați ai BinckBank și vom lucra împreună necontenit pentru a oferi clienților o experiență de top în piață. Astăzi scriem prima pagină dintr-un nou capitol promițător, împreună avem în față un viitor palpitant“.

The post Saxo Bank a finalizat achiziția BinckBank appeared first on Stiri Bancare.

Source: Stiri insolventa 2

By | 2019-08-09T10:30:47+00:00 august 9th, 2019|Uncategorised|0 Comments