Miruna Senciuc preia conducerea sucursalei locale a BNP Paribas Personal Finance (Cetelem România), în calitate de CEO, fiind, de asemenea, prima femeie din fruntea executivului din România.

Cu o experiență de 22 de ani în domeniul financiar-bancar, Miruna Senciuc a fost numită la conducerea băncii începând cu luna iulie 2019.

„Sunt încântată de revenirea în țara mea și în compania în cadrul căreia m-am maturizat profesional. Mare parte din echipa actuală mi-a fost alături încă de începuturi și mă bucur că am din nou oportunitatea de a lucra alături de ei. Mă simt onorată să vin la conducerea unei companii cu o istorie de 15 ani pe piața din România al cărei succes se reflectă în parteneriate comerciale puternice, într-un număr de aproximativ 1,4 milioane de clienți și o valoare totală a creditelor acordate de aproximativ 2 miliarde de euro.

Folosindu-mă de experiența mea internațională în cadrul BNP Paribas Personal Finance, în mandatul meu, voi continua să aduc în România soluții inovatoare, să susțin investițiile în digitalizare și să fac toate demersurile pentru ca BNP Paribas Personal Finance să aibă un impact pozitiv in comunitate. În următoarele șase luni îmi voi concentra eforturile în zona de dezvoltare, venind în întâmpinarea clienților și partenerilor noștri cu soluții și produse financiare competitive. Voi continua strategia pe termen mediu și lung, dar voi ramane deschisă și la oportunitățile pe care le oferă piața”, a declarat Miruna Senciuc, CEO BNP Paribas Personal Finance București.

Numirea Mirunei Senciuc în noua funcţie vine ca urmare a preluării de către Bruno Leroux a poziției de CEO al Hello Bank Republica Cehă. După o perioadă de timp de 3 ani în care condus, cu succes, sucursala din România, complementar cu poziția băncii din Cehia, dl. Leroux va prelua o altă misiune importantă în cadrul grupului, fiind responsabil și de noua strategie Positive Impact pe care compania o va implementa în regiunea Europei Centrale și de Est.

„România este o piață competitivă, cu potențial ridicat și perfomanțe extraordinare, iar filiala locală a băncii este o piesă esențială pentru activitățile companiei în regiunea Europei Centrale. Numirea Mirunei Senciuc în fruntea executivului din România este o alegere strategică. Deși ne confruntăm cu o perioadă în care climatul politico-economic din țară este delicat, am convingerea Miruna va gestiona cu măiestrie operațiunile băncii și va înregistra rezultate excepționale în parcursul mandatului său.

Profit de ocazie pentru a-i mulțumi domnului Bruno Leroux pentru implicarea de a care dat dovadă în parcursul celor trei ani petrecuți în fruntea sucursalei din România, îl felicit pentru rezultatele obținute și îi doresc mult succes în noua sa misiune ”, a adăugat Csilla Ihasz, CEO BNP Paribas Personal Finance Regiunea Europei Centrale.

Miruna Senciuc s-a alăturat echipei BNP Paribas în 2004, în calitate de director comercial al Cetelem IFN S.A., activând în această poziție vreme de 9 ani. Din anul 2013, a preluat conducerea Departamentul de Dezvoltare Comercială – Linia de Retail al BNP Paribas Personal Finance Sediul Central din Paris (2013-2016), iar ulterior a fost CEO al BNP Paribas Personal Finance Viena (2016-2019) conducând operațiunile companiei in Austria. A revenit la București în luna iulie a acestui an.

Cu peste 460.000 de carduri de credit in portofoliu și 480.000 de clienți, BNP Paribas Personal Finance Bucuresti este o entitate bancară aflată în top 3 emitenți de carduri de credit din România și gestionează peste 40.000 de cereri de creditare pe lună.

The post O româncă preia conducerea BNP Paribas Personal Finance București appeared first on Stiri Bancare.

Source: Stiri insolventa 2