Când se lansează Apple Pay în România

Apple Pay vine anul acesta și în România. ING Bank, Banca Transilvania, și BCR, au anunțat că vor implementa soluția de plată.

Apple Pay este o tehnologie de plată contactless pentru dispozitivele Apple – iPhone și Apple Watch. A fost creată special pentru a-i face pe consumatori să treacă de la portofelele fizice la o lume unde cardurile sunt direct stocate în iPhone sau ceas.

Apple Pay funcționează oriunde sunt acceptate plățile contactless, dar trebuie să existe un POS acceptat de Apple. Iar dacă nu e acceptat de Apple, trebuie să fie aprobat ca partener, în cazul de față fiind vorba de băncile din Romania – Banca Transilvania, BCR sau ING Bank.

ING Bank a anunțat pe Facebook că “Apple Pay vine curand”. Ce știm până acum este că soluția va fi implementată în a doua jumătate a anului 2019.

Imediat a venit replica din Cluj. Banca Transilvania a anunțat că “Apple Pay vine în România. Nu doar la unii.” Iar surse din piață afirmă că la începutul lunii iulie BT va face marele anunț.

Și BCR a dezvăluit că pregătește lansarea Apple Pay. Banca a anunțat noutățile la Techsylvania si a vorbit despre soluția Apple Pay care va permite plăți cu telefoanele ce functionează cu sistem de operare iOS. Surse din piata vorbesc despre disponibilitatea solutiei în cea de-a doua parte a anului.

Prezența Apple Pay în România va permite clienților să-și înregisteze cardul bancar în dispozitivele Apple compatibile. Apoi, clienții Băncii Transilvania, ai BCR și ING Bank vor putea face plăți mobile fără a mai folosi stickere.

The post Când se lansează Apple Pay în România appeared first on Stiri Bancare.

Source: Stiri insolventa 2

By | 2019-06-14T08:28:12+00:00 iunie 14th, 2019|Uncategorised|0 Comments

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home2/insolventatm/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:30 Stack trace: #0 /home2/insolventatm/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(648): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home2/insolven...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home2/insolventatm/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 30