O rețea de peste 4.000 de Stații de Plată este și la dispoziția locuitorilor din Sectorul 5, care au acum posibilitatea de a-și achita impozitele și taxele printr-un proces care durează doar câteva minute. Acest lucru a fost posibil datorită deschiderii manifestate de către reprezentanții DITL Sector 5 (Direcția de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 5) către digitalizarea serviciilor oferite contribuabililor.

Lansarea serviciilor de plată a taxelor și impozitelor în Sectorul 5 reprezintă cel mai nou pas prin care SelfPay participă la procesul de digitalizare a serviciilor oferite de autoritățile locale. Acest mod rapid de plată a taxelor locale cunoaște deja un succes în rândul locuitorilor Capitalei: SelfPay a facilitat încasarea a peste 50.000 de plăți de taxe, impozite și parcări de reședință în primul trimestru al ale anului curent, în Sectorul 4 din București.

“Extinderea serviciilor de plată a taxelor și impozitelor pentru locuitorii din întreaga țară face parte din strategia noastră de creștere pentru anul 2019. Participarea la procesul de digitalizare a serviciilor oferite de autoritățile române este una dintre prioritățile noastre, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții în comunitățile locale”, a declarat Adrian Badea, CEO al SelfPay.

O metodă de plată rapidă a impozitelor pentru proprietățile din Sectorul 5
Ca parte a proiectului dezvoltat de SelfPay cu DITL Sector 5, o Stație de Plată SelfPay a fost instalată deja în sediul Direcției din strada Mihail Sebastian, nr. 23 din Capitală. Serviciul oferit de SelfPay reprezintă o metodă de plată rapidă a impozitelor și taxelor pentru proprietăți aflate în raza de administrare a Sectorului 5.

Pe lângă taxe si impozite, locuitorii din Sectorul 5 își pot plăti în rețeaua SelfPay peste 120 de servicii din sectoare tot mai diverse, de la utilități, telecomunicații, taxe și impozite, la bilete de acces la evenimente, bilete de călătorie, monedă electronică, rovinietă și divertisment.

Stațiile de plată SelfPay pot fi găsite în marile rețele de retail, în universități, centre comerciale, piețe, benzinării și magazine de proximitate și sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care magazinele sunt deschise.

The post SelfPay continuă procesul de digitalizare a serviciilor de plată a taxelor și impozitelor și adaugă în portofoliu DITL Sector 5 appeared first on Stiri Bancare.

Source: Stiri insolventa 2