ING anunță că aduce în România soluția de plată doar cu mobilul pentru posesorii de iPhone, prin serviciul de plată Apple Pay.

“Cu bucurie va anuntam ca in a doua parte a anului, ING Bank Romania va aduce Apple Pay, ceea ce face platile cu telefonul mobil mai private, simple si sigure, dar si mai rapide si convenabile pentru clientii din Romania”.

La scurt după ce a lansat plățile doar cu mobilul pentru utilizatorii de Android, ING anunță că soluția urmează să devină disponibilă și pentru utilizatorii de iPhone.

ING Pay a avut in Romania cea mai rapida rata de adoptie si cel mai mare grad de utilizare dintre toate tarile din cadrul grupului ING. De cand a fost lansat in iulie anul trecut, deja 70.000 de utilizatori au facut aproximativ 3 milioane de tranzactii, acoperind aproape 4% din totalul tranzactiilor la POS facute de cardurile ING. ING Pay a dovedit ca romanii sunt nu doar deschisi catre optiunea de plata cu telefonul, dar foarte pregatiti sa o adopte.

ING Bank a terminat 2018 cu un profit net de 685 de milioane de lei, în creștere cu 39% față de 2017, acesta fiind cel mai bun rezultat din istoria de 25 de ani a sucursalei băncii olandeze în România.

The post ING Bank România va lansa plățile cu mobilul prin Apple Pay appeared first on Stiri Bancare.

Source: Stiri insolventa 2