După lansarea gadgeturilor AVANTAJ2go atașate cardului de credit CardAvantaj, Credit Europe Bank România suplimentează oferta de gadgeturi, venind în întâmpinarea clienților cardului de credit Optimo Card cu Stickerul și Brățara OPTIMO2go contactless, se arată într-un comunicat de presă remis de instituția de credit.

Similar gadgeturilor AVANTAJ2go, prin intermediul Stickerului și Brățării OPTIMO2go pot fi realizate tranzacții atât în țară, cât și în străinătate, la terminale contactless, fondurile utilizate fiind cele disponibile în contul aferent Optimo Card.

Gadgeturile se bazează pe cip și tehnologia contacless, oferind astfel posibilitatea unor plăți rapide, simple și sigure, funcționând ca un card de credit contactless suplimentar.

”Clienții Optimo Card pot diminua plățile în numerar și pot integra cu ușurință gadgeturile în viața de zi cu zi, eliminând astfel și necesitatea de a avea portofelul în permanență asupra lor. Stickerul poate fi poziționat pe suprafețe plane precum smartphone-ul, iar brățara se poate potrivi cu un stil de viață activ. Utilizând aceste noi produse, clienții pot reduce timpul de așteptare la casele de marcat din supermarket-uri, benzinării și orice alte locații, întrucât își plătesc rapid cumpărăturile, înlocuind cu succes numerarul”, se precizează în anunțul de presă al Credit Europe Bank.

Fiind utilizate exclusiv pentru plăți contactless, prin intermediul stickerului și brățării nu se pot efectua cumpărături în sistem de rate; așadar, orice tranzacție efectuată cu Stickerul sau Brățara OPTIMO2go va fi inclusă integral în următorul extras de cont al cardului de credit Optimo Card. Deși gadgeturile nu oferă posibilitatea de a efectua cumpărături în sistem de rate, banca poate oferi acest beneficiu în cadrul unor campanii promoționale disponibile pentru perioade de timp limitate. O astfel de campanie este disponibilă în prezent, ca o ofertă specială pentru lansarea produselor.

Brățara este disponibilă pe negru, iar Stickerul în două variante de culoare: negru și gri. Ambele beneficiază de campanii speciale de lansare, atât pentru clienții noi, cât și pentru clienții care deja dețin Optimo Card.

The post Stickerul și Brățara contactless – noile gadgeturi emise de Credit Europe Bank appeared first on Stiri Bancare.

Source: Stiri insolventa 2