Discuţia dintre reprezentanţii Asociaţiei Române a Băncilor şi cei ai Ministerului Finanţelor Publice a fost la nivel de principii şi va continua astfel încât să se ajungă la chestiuni concrete, a afirmat, miercuri, preşedintele executiv al Asociaţiei Române a Băncilor, Florin Dănescu.

“A fost o primă discuţie, foarte utilă, pentru că în primul rând a fost un dialog real, veritabil, şi ambele părţi au fost extrem de mulţumite de genul acesta de abordare. A fost o discuţie la nivel de principii, care va continua, astfel încât să se coboare de la nivelul de principii la chestiuni mai concrete. Evident că împreună am avut în vedere nivelul intermedierii financiare în România”, a spus Florin Dănescu.

El a menţionat că discuţia a fost purtată la nivel de principii şi că nu s-a discutat despre active care ar putea fi exceptate de la taxare.

Ministrul Finanţelor a avut la ora 13:00 o întrevedere cu reprezentanţii Asociaţiei Române a Băncilor (ARB) pentru a discuta pe marginea Ordonanţei 114.

The post Florin Dănescu, după discuţia de la Finanțe despre OUG 114: A fost o primă discuţie foarte utilă care va continua appeared first on Stiri Bancare.

Source: Stiri insolventa 2