Cu ocazia aniversarii Centenarului Marii Uniri, CEC Bank majoreaza cu un punct procentual nivelul de dobanda la depozitele cu rata fixa a dobanzii in lei pentru persoane fizice, pe termen de 12, 24 si 36 luni, la depozitele pentru copii si la depozitele cu rata fixa a dobanzii in lei pentru persoane juridice, pe termen de 12 luni.

Astfel, dobanzile pentru depozitele la termen in lei cu rata fixa a dobanzii pentru persoane fizice pot ajunge la un nivel anual de 4%, in cazul depozitelor constituite pe termen de 36 luni.

“La aniversarea a 100 de ani de Romania, continuam traditia de peste 154 de ani si sustinem activitatea de economisire prin produse atractive, cu dobanzi competitive, atat pentru populatie, cat si pe segmentul persoane juridice”, a declarat doamna Mihaela Popa, Director general – Presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank, interimar.

Depozitele se pot constitui atat prin intermediul celor peste 1.000 de unitati teritoriale, cat si prin solutiile digitale ale Bancii – CEC Bank Mobile Banking, Internet Banking CEConline sau Phone Banking TeleCEC.

The post De Centenar, CEC Bank majoreaza dobanzile la depozitele in lei appeared first on Stiri Bancare.

Source: Stiri insolventa 2