BCR va avea, de la 1 ianuarie 2019, un nou Director Executiv pentru Rețeaua Corporate, Bogdan Speteanu urmând să preia această responsabilitate.

Cu o experiență de lucru de peste 17 ani în industria serviciilor financiare, din care 14 petrecuți alături de Grupul BCR/Erste, Bogdan Speteanu este, în prezent, președinte executiv al BCR Leasing, precum și membru non-executiv al Consiliilor de Supraveghere BCR Fleet Management si Omniasig.

Bogdan Speteanu îi va succeda în această poziție Ancăi Petcu, care a preluat de la 1 noiembrie 2018 funcția de Chief Transformation Officer BCR. De-a lungul carierei, el a deținut mai multe roluri de management, iar responsabilitățile sale au acoperit un spectru larg de activități, printre care coordonarea activității de audit intern, coordonarea implementarii programului de integrare a BCR ca urmare a achiziției de către Erste, managementul Programului de Eficiență Strategică la nivel de Grup Erste, coordonarea dezvoltării strategiei la nivelul Grupului BCR și managementul BCR Leasing. După 1 ianuarie, va rămâne implicat și în activitatea de leasing ca membru în Consiliul de Supraveghere al BCR Leasing.

Bogdan Speteanu a absolvit Academia de Studii Economice in 2001, are un EMBA Asebuss București, precum și numeroase cursuri de perfecționare profesională.

The post Din 2019, Bogdan Speteanu va fi noul Director Executiv pentru Rețeaua Corporate a BCR appeared first on Stiri Bancare.

Source: Stiri insolventa 2