BRD, « Banca ta de Black Friday », anunță reduceri la o gama largă de servicii si produse achizitionate de vineri, 16 noiembrie, până duminică, 18 noiembrie 2018. De Black Friday, în cadrul unei promotii care se va desfașura exclusiv online, banca taie comisioane și dobânzi, oferă vouchere cadou sau te ademenește cu dobânzi fixe pentru credite.

În 2018, BRD își desfășoara campania de reduceri sub sloganul “Black Friday trece, Zenul rămâne”

Dacă alegi Cont Curent de Zen Friday, până pe 18 noiembrie, exclusiv online, comisionul lunar de administrare pachet, este gratuit pe termen nelimitat.

Cardul de Credit BRD beneficiază de comisionul de administrare gratuit, în primul an.

Pentru creditul Expresso, BRD taie dobanda de 8,25% si vine cu dobândă super zen de 7,9%. Și mai este și fixă pentru orice credit Expresso, inclusiv dacă refinanțezi creditele de la alte bănci.

Creditul Habitat vine cu comision de analiză dosar gratuit! Doar până duminica, 18 noiembrie, creditul pentru locuință  nu vine însoțit de comision de analiză a creditului – minus 500 de lei.  În plus, poți primi și un gift card de 500 de lei cadou.

Pentru antreprenori, banca oferă comision lunar de gestiune gratuit, în primele 6 luni. Preț standard pentru Pachetul Antreprenor, 70 Lei/lună.

Primeşti gratuit:

• Administrare lunară cont curent
• Administrare anuală card de debit business
• Abonament Internet Banking
• Plăți intrabancare online nelimitat
• Incasări și depuneri nelimitate
• 10 plăți interbancare online/lună
• 3 retrageri numerar de la ATM BRD/luna

Gratuitățile incluse în pachetul de produse sunt valabile pe toată durata de viață a pachetului.

The post Cu ce oferte vin băncile de Black Friday. BRD mizează pe Zen Friday, renunțând la comisioane și dobânzi și oferind vouchere cadou appeared first on Stiri Bancare.

Source: Stiri insolventa 2